Kjellerup-kabaret juni 2019

Af: Karsten Jørgensen
Publiceret: 4. juli 2019 kl. 18:47

 "Såd'n var det i halvfemserne"

 Som alle har kunnet læse i medlemsbrevet i maj, og som de fleste af jer selv har oplevet, opførte vi kabaretten ”Såd’n var det i halvfemserne” i Mosaikken i juni. Kabaretten skulle kun opføres den 14. juni, men et par dage efter, at det offentlige billetsalg var startet, og kabaretten var blevet omtalt i den specielle jubilæumsavis, var alle billetter solgt. Så vi lavede en ekstra opførelse den 16. juni, hvortil billetterne også var solgt på kort tid.

Der var fin stemning begge aftener, stående applaus og positive tilbagemeldinger – både fra tilskuere, der havde oplevet revyerne i 1990’erne, og fra dem, for hvem det hele var nyt. Så vi må vist kalde kabaretten en succes. Teknikken fungerede fint takket være Bent Lenius, der tog sig af lyden, Leon, der styrede tekst og billeder på skærmen, og Karsten og Jens Ole, der havde lavet forarbejdet.
Vi havde begge aftener et firemands orkester, bestående af Bent og Victor ved klaveret samt Kurt Overby på basguitar og Erik Daugbjerg på forskellige instrumenter, mest saxofon. Orkestret spillede inden forestillingen, og både det og akkompagnementet fungerede særdeles fint.

Desværre kunne Eddy ikke deltage, da hun brækkede et ben i forbindelse med valget. Instruktøren har bedt mig om at takke de ovenfor nævnte musikere og teknikere, de medvirkende på scenen: Ulla, Lotte, Jens Ole, Karsten og Jørgen, Poul, der passede baren – samt det veloplagte publikum, som vi ikke kunne have undværet. Fredag aften, hvor vore medlemmer var i flertal, blev den bedste!

Per.

Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (0)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer på dette indlæg. Du kan tilføje en kommentar i formularen nedenfor.
Indlægget er lukket for nye kommentarer
Aktivitetskalender

Kalenderen er p.t. tom.

Hele kalenderen

Seneste nyt  Seneste nyt: RSS feed

Kjellerup-kabaret juni 2019
04. jul. 2019

Emma Gad kabaret
04. jul. 2019

Hele arkivet