Ny lyd ved årets Generalforsamling.

Af: Jens Ole Pedersen
Publiceret: 29. januar 2018 kl. 09:20

Formandens beretning viste, at vi er en forening, som er meget aktiv.

Der var en ny lyd ved årets generalforsamling og alle kunne høre hvad der blev sagt.

Ansvaret for den den nye lyd, var placeret hos Karsten og Jens Ole. Der er til foreningen købt en ny højtaler og et ekstra sæt med 2 håndholdte microphoner og 2 headsets. Det var første gang vi rigtig skulle have det prøvet af og det lover godt for fremtiden.

Herunder bringes Toves referat fra aftenen.

Jens Ole

 

Referat af generalforsamling 26. januar 2018

Der var mødt 60 medlemmer op til generalforsamlingen. Efter formandens velkomst og en enkelt sang blev Thorben  valgt som dirigent. Det hverv bestred han på vanlig god og sikker vis, så generalforsamlingen  gik let og fint.

Formandens beretning viste, at vi er en forening, som er meget aktiv. Vi har optrådt herhjemme og ude omkring i landet ca. 20 gange, haft en masse øveaftener og været på forskellige kurser. Det går rigtig godt for foreningen. Også i det kommende år ser det ud til, at vi får nok at lave.

Regnskabet, som blev fremlagt af Ulla blev godkendt. Der har været nogle store udgifter til blandt andet jubilæumsfest og nyt lydudstyr, så der er tæret lidt på formuen. Vi er meget tæt på 100 medlemmer i foreningen.

Valget til bestyrelsen blev hurtigt overstået. Der var genvalg over hele linjen. Det er jo godt med en bestyrelse, som dels er aktiv og dels har det godt sammen. Vi valgte et nyt medlem til praktisk udvalg efter Conny, som blev mindet. Det blev Grete, som jo allerede længe har fungeret som praktisk hjælper.

Så var der et par fællessange og smørrebrød.

Bestyrelsen havde valgt at underholde med de sange fra nullernes cabaretter, som ikke blev brugt til jubilæums festen. De gamle viser sad - næsten - på rygraden. Vores nu snart gennem lang tid yngste medlem - Lotte - gav den som Gamle Tante Agathe på 73.

Efter kaffen var der fri scene, hvor Victor sang om Gumpedal med den farlige cykeltur, og Kirsten sang om Gertrude på Solitudevej. Efter et par fællessange sluttede vi af og ryddede op.

Tak til alle for endnu en hyggelig viseaften i Visens Venner i Kjellerup.
Tove

Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (0)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer på dette indlæg. Du kan tilføje en kommentar i formularen nedenfor.
Indlægget er lukket for nye kommentarer
Aktivitetskalender

Kalenderen er p.t. tom.

Hele kalenderen

Seneste nyt  Seneste nyt: RSS feed

Kjellerup-kabaret juni 2019
04. jul. 2019

Emma Gad kabaret
04. jul. 2019

Hele arkivet