Visevennerne trodsede indsættelse af ny præsident i USA, VV-Håndbold og X-faktor.

Af: Jens Ole Pedersen
Publiceret: 26. januar 2017 kl. 17:10

Der var store forventninger til at høre gæsterne fra Visens Venner i Vejle, og det levede de til fulde op til.

Der var fyldt godt op i AL-Huset til årets første viseaften

Moncler Armoise White

Med Vejle var gæst og så blev der visefest

Top-rated moncler armoise white cloth you may need.

Moncler ArmoiseMoncler

Vi fik takket og der blev sunget, grint og snakket...


Årets første viseaften havde lokket godt 80 medlemmer til, på trods af konkurrence fra TV med håndbold, indsættelse af USA's nye præsident og X-faktor. Der var store forventninger til at høre gæsterne fra Visens Venner i Vejle, og det levede de til fulde op til.
Tove Mark, aftenens visevært, havde valgt Moses' "Lad os samles om at nynne et par strofer" som indledningssang, inden Visevennerne fra Vejle tog fat på aftenens første afdeling. De havde sammensat et fint program med kendte og mindre kendte viser, der blev fremragende fremført til dejligt akkompagnement af Signy.
Lena lagde for med dansk tekst til Chaplins "Smile". Visen om ligbærerlauget tog Erling sig af. Bende var simpelthen frøken Blom i "Nævningen", og Per havde en hyldest til sin kone. Elsebeth sang Tove Ditlevsens digt om "Mit hjertes café. "Når skyggerne bli'r lange" blev sunget af Lene og Per, og Erling sluttede første afdeling med Bent Lomholts vise om "Yngvar"
Efter en lille spisepause sang Bende om problemer med hunde, så derfor holder hun kat. Elsebeth sang smukt i bedste Lulu Ziegler stil ”Den sidste turist i Europa”. ”Lad mig se på verden som et lille barn” sang Per. Lena sang en vidunderlige  Edith Piaff- vise  på dansk: ”Til dig”. ”Slankevisen” fik Erling til lettere at glide ned med musik af Mozart. Bende, med tics, var konen, der starter med at slå sin direktør med flere ihjel.
Tove takkede vejlefolkene for deres dejlige, alsidige program.
I tredje afdeling tog lokale visesangere over.  Per sang Henrik H. Lunds ”Nu går det godt” om farfar, der foretrækker det søde liv i Helvede  frem for plejehjemmet. Jens Ole havde også problemer med plejehjem, men det var på grund af peddigrørsfletning.
Lotte sang om Bo og hans forkerte valg. Tove sang om den skændige kone og undertegnede kiggede indenfor i ”Vandkunstens” lille cafe. Vi blev som altid akkompagneret af vores dygtige pianist Bent Kragh.
Det blev en rigtig dejlig viseaften med et opmærksomt, lydhørt publikum og med fin servicering af vores dygtige, praktiske ”piger” i køkkenet.
Ulla
 

Se flere billeder klik her:

www.visensvenner-kjellerup.dk/billeder/januar2017/

 

Oversigt over indlæg|Nøgleord: Ingen|Kommentarer (0)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer på dette indlæg. Du kan tilføje en kommentar i formularen nedenfor.
Indlægget er lukket for nye kommentarer
Aktivitetskalender

Kalenderen er p.t. tom.

Hele kalenderen

Seneste nyt  Seneste nyt: RSS feed

Kjellerup-kabaret juni 2019
04. jul. 2019

Emma Gad kabaret
04. jul. 2019

Hele arkivet